Haberler

Hyundai de Super Bowl’u boş geçmedi




Super Bowl için geri sayım sürerken Hyundai de 2017 Elantra için 30’ar saniyelik iki yeni reklam filmi yayınladı.

‘The Chase’ adlı ilk klipte ayılar tarafından kovalanan iki dağcıyla karşılaşıyoruz. İkili arabalarına doğru koşarken, araç sahibi akıllı saati aracılığıyla Hyundai’nin Blue Link Remote Start uygulamasını kullanarak aracını uzaktan çalıştırıyor. Şirket bu filminde araçta kullanılan ileri teknolojiyi kullanıcılara göstermeyi hedefliyor.

İkinci reklamın adı ‘Ryanville’ ve bu reklamda iki kadın bir çok ‘dikkat dağıtıcı’ unsur barındıran bir mahallede turlarken karşımıza çıkıyor. Mahalledeki herkes Ryan Reynolds olduğundan sürücünün dikkati dağılıyor ve olası bir kaza Elantra’nın otomatik acil fren sistemi sayesinde son anda önleniyor. Hyundai bu reklamında günlük hayatta her insanın dikkatinin dağılabileceğini ve sistemin önemini vurgulamaya çalışıyor.

2017 Hyundai Elantra, 147 beygir güç ve yaklaşık 179 Nm tork üreten 4 silindirli 2.0 litrelik atmosferik bir motorla bu ayın başında satışa çıktı. Daha tutumlu bir motor seçeneği de Elantra Eco ismi altında satışta. Elantra Eco, 128 beygir güç ve yaklaşık 212 Nm tork sağlayan 4 silindirli 1.4 litrelik turbo bir motora sahip. Son olarak 2017 Elantra’nın Amerika’daki başlangıç fiyatı ise $17.150.

https://www.youtube.com/watch?v=LT6n1HcJOio

https://www.youtube.com/watch?v=Ih4VYnbm6Sw

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu