FeaturedHaberler

Hyundai’den Elantra’yı ısıtma çabaları




Hyundai, çiçeği burnunda modeli Elantra’nın daha sportif bir versiyonunu Elantra Sport adıyla satışa sunmaya hazırlanıyor.

Şu an için 2.0 litrelik 148 beygir gücündeki atmosferik benzinli motorla satılan yeni Elantra, tıpkı i30 Turbo’da olduğu gibi 1.6 litrelik turbo benzinli motora kavuşacak. Yapılan güncellemelerle 1.6 litrelik T-GDI motorun gücü, yaklaşık 200 beygir olacak. İ30 Turbo’da sadece manuel vites seçeneği varken sportif Elantra, hem manuel hem de 7 ileri DCT sanzımanla beraber satışa sunulacak.

Elantra Sport’ta daha sportif görünen bir body kit kullanılacak. Kırmızı renkli deri dikişleri, İ30 Turbo’da kullanılan vites topuzu ve gösterge paneli, modelin içerden de standart Elantra’dan farklı olduğunu ispatlayacak.

Elantra Sport’un, bu yılın sonunda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Arkasını şöyle odun gibi yapacaklarsa keskin hatlar yapsınlar bari yandan göze batıyor. Lancer X gibi mesela. Önden güzel duruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu