Haberler

Italdesign’ın yeni konsept modeli şekillendi




Italdesign Salı günü Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtımını yapacağı yeni konsepti için başka bir fragman daha yayımladı.

Yayımlanan yeni fragmanla araç hakkında daha çok izlenime sahip oluyoruz. Dış tasarımı ve ismi ile grand tourer tasarımına sahip olduğunu belli eden GT Zero isimli konseptin gücünü tamamen elektrik motorundan alması bekleniyor. Aracın yan bölümüne bakıldığında düşük ve eğimli bir tavanla birlikte kısa bir arka bölüm ve belirgin çamurluklar göze çarpıyor.

Elektrik güç aktarımıyla ilgili detaylar henüz belli değil fakat geçen yılki şık GEA konsepti kadar güçlü olması bekleniyor. GEA modeli 4 elektrik motoruna sahipti ve bu motorlardan 764 beygir güç elde etmekteydi.

Giorgetto Giugiaro 2015 yılında kalan bütün hisselerini Volkswagen grubu’nun premium markası olan Audi’ye satarak tasarım şirketinden ayrıldı.

GT Zero konseptinin tasarımı geçtiğimiz yıl Eylül ayında görev başına gelen yeni patron Filippo Perini tarafından tasarlandı.

Italdesign Giugiaro GT Zero konseptini diğer konseptleri ile beraber Salı günü Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.

Ayrıca fuarda bir başka efsanevi İtalyan tasarım firması olan Pininfarina da yeni konseptinin ilk kez gösterimini yapacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu