Haberler

Katar’da pilotlarımızın yüzü gülmedi




Ortadoğu Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı Qatar International Rally’de ülkemizi temsil eden Yiğit Timur-Ufuk Uluocak ve Vedat Diker-Erdal Oral ekipleri mekanik problemlerle yarışı tamamlayamadı…

Yoğun rekabetin yaşandığı üç günlük zorlu rallinin sonunda sadece 7 ekip finişe ulaşabildi. TOKSPORT WRT’nin Mitsubishi Lancer Evo X otomobilleri ile Grup N sınıfında mücadele eden Türk pilotlar ise şanssız bir ralliyi geride bıraktı. Tecrübeli pilot Vedat Diker henüz 5. etapta  yaşadığı mekanik arıza nedeniyle yarış dışı kaldı. Genç pilot Yiğit Timur ise ikinci günü genel klasman üçüncüsü ve Grup N birincisi olarak tamamladı. Ancak normal etapta motor hararetinin artması nedeniyle durmak zorunda kalan ekip, yarışı tamamlayamadı.

İlk yarışı Nasser Al Attiyah’ın zaferi ile sonuçlanan Ortaoğu Ralli Şampiyonası, 12-14 Mart tarihlerinde Kuveyt’te organize edilecek yarış ile devam edecek.

Kaynak : TOSFED

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu