Haberler

Makyajlı Mercedes S Sınıfı kış testinde




Makyajlı Mercedes S Sınıfı’nın bir prototipi kış testleri sırasında casus fotoğrafçılara yakalandı.

W222 kasa kodlu S Sınıfı piyasaya sürüleli neredeyse 3 yıl oldu, bu da Daimler’in amiral gemisi sedan modeli için yenilik vaktini işaret ediyor. Yeni BMW 7 Serisi ve yakında piyasaya çıkacak D5 kasa kodlu Audi A8 ile rekabet edecek modelin prototipi, kamuflaj altından görebildiğimiz kadarıyla daha farklı grafiklere sahip daha keskin ön farlar taşıyor. Ön tamponu kaplayan siyah kamuflaj örtüsü de altında elden geçirilmiş bir tampon tasarımının bulunduğuna işaret ediyor.

Yan profile ilerlediğimizde ayna kapaklarındaki ufak dokunuşlar dışında belirgin bir fark gözümüze çarpmıyor ancak yüksek ihtimalle makyajın ardından yeni alaşım jant seçenekleri karşımıza çıkacaktır. Kamuflaja gerek duyulmayan arka tarafta ise heyecanlandıracak bir yenilik bulunmuyor.

Aracın dışıyla yetinmeyip içini de görüntüleyecek kadar ilerleyen fotoğrafçılar, modelin 12.3 inç boyutundaki iki devasa ekranı arasında yer alan butonların kaldırıldığını görüntülemiş. Bunu gördüğümüzde ilk akla gelen gösterge panelinden konsolun ortasına kadar uzanan devasa bir tek ekran olsa da bu tarz bir spekülasyon yaratmak için henüz çok erken.

Direksiyonun gizli tutulma sebebinin ise kimileri tarafından sevilen 2 kollu direksiyon tasarımının yerini daha sportif 3 kollu tasarıma bırakması olduğu söyleniyor. Kol dayamanın ön ucunda yer alan dokunmatik panelin de yenilendiği göze çarpıyor.

Aracın kaputunun altında ne tarz bir değişiklik yapılacağı henüz belirsizliğini korusa da, etrafımızda yeni sıralı 6 silindirli motorların tanıtılacağı iddiaları dolanıyor. Bahsi geçen bu motorlar yüksek ihtimalle ilk kez yeni E Sınıfı’nda karşımıza çıkacak ve ardından 2018 yılında yollara çıkması beklenen makyajlı S Sınıfı’na güç verecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu