Haberler

Makyajlı S3 Cabrio kameralara yakalandı




Makyajlı Audi S3 Cabrio, Kuzey Avrupa’da test edildiği sırada casus kameralarına yakalandı.

Abartısız bir kamuflajla görüntülenen S3 Cabrio, alışık olduğumuz tasarımını korumuş ancak revize edilen bir ön ızgara, yeniden tasarlanan ön farlar ve daha büyük hava girişlerine sahip. Otomobilin arkasında bir değişiklik gözükmüyor ancak piyasaya yenilenmiş arka farlar gibi ufak detaylarla çıkabilir.

Audi, A3 serisinin makyaj operasyonuyla ilgili ağzını sıkı tutmuş olsa da 12.3 inçlik ekrana sahip Audi Virtual Cockpit dijital kadranların da bulunduğu güncellenmiş bir iç mekanın A3/S3 modellerine gelmesi bekleniyor. Bunun dışında multimedya sistemi de Apple CarPlay’i destekleyecek şekilde güncellenecek.

Güç ünitesinde herhangi bir değişiklik beklenmiyor. 296 HP güç ve 380 Nm torka sahip 2 litre 4 silindirli motor S tronic şanzıman ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı olacak ve otomobilin 0-100 hızlanmasını 5.4 saniyede yapmasını sağlayacak. S3’ün son hızı ise elektronik olarak 250 km/s’de sınırlandırılmış.

Makyajlı Audi S3 Cabrio’nun bu yılın ilerleyen dönemlerinde tanıtılması bekleniyor. Bir dedikodu ise otomobilin Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı yönünde.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu