Haberler

Makyajlı Suzuki SX4 S-Cross ortaya çıktı




Suzuki’nin makyaja hazırladığı modeli SX4 S-Cross, geçtiğimiz hafta Fransa’da yapılan bir bayi sunumunda kullanılan görselleriyle karşımızda.

Japon üretici SX4 S-Cross modelini bundan neredeyse 3 yıl önce tanıtmıştı, şimdi ise Cenevre Otomobil Fuarı’nda modelin yepyeni yüzüyle görücüye çıkması planlanmış. Hakkında farklı yorumların yapılabileceği tasarım yeniliklerine önden başlayacak olursak öncelikle yeni ön farlar ve selefinin yatay bölmelerinin aksine dikey bölmelere yer veren ızgara dikkatimizi çekiyor. Ön kaput ve ön tampon da elden geçirilmiş.

Görsellerde aracı arkadan göremesek de ön yüzde yapılan yeniliklerin arka tarafta da devam edeceğini, yani yeni tampon ve aydınlatma grubunun bizleri karşılama ihtimalinin yüksek olduğunu belirtelim.

İç mekana geçtiğimizde yenilenen orta paneli saran yeni metalik trim parçalarını ve mor renkli döşeme opsiyonunu görüyoruz. Gösterge tablosunda da yenilikler yapılmış gibi görünüyor. Görünüşe göre Suzuki, otomobilin kişiselleştirilebilir yönünü ön plana çıkarmaya çalışıyor.

Makyaj operasyonu yalnızca kozmetik yeniliklerle sınırlı kalmayan yeni SX4 S-Cross’un yerden yüksekliği selefine kıyasla artacak. Yeni geliştirilen 1.0 ve 1.4 litrelik BOOSTERJET benzinli ve 1.6 litrelik turbodizel motor seçenekleri kaputun altında boy gösterecek. 1.0 litrelik minik motorlu seçenek yalnızca 5 ileri manuel şanzıman ile satılacaktan diğer ikisi standart 6 ileri manuel ya da opsiyonel 6 ileri otomatik vites ile tercih edilebilecek.

Mart ayı içerisinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziytaretçilerle buluşacak SX5 S-Cross, Haziran ayında satışa çıkacak.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu