Haberler

Mercedes-AMG E63 ile yakın temas




Gün geçtikçe üretime daha çok yaklaşan Mercedes-AMG E63, casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Almanya’nın kuzeyinde devam eden kış testleri sırasında kameralara yakalanan yüksek performanslı sedan, kamuflaja rağmen agresif yüzünü gizleyemedi. Geniş hava girişlerine sahip sportif ön tampon tasarımı ve tek parçayla bölünen ön ızgara tasarımı, bir AMG modeliyle karşı karşıya olduğumuzu hemen hatırlatıyor. Sportif yan marşpiyelleri geçerek arkaya doğru ilerlediğimizde bagajla birleşik tasarlanan ince spoiler ve dört çıkışlı spor egzoz sistemi bizi karşılıyor. Performansıyla doğru oranda iddialı görünen bir arka difüzöre sahip model, hafifletilmiş arka jantlarının arkasında altın rengi kaliperlere sahip yüksek performans fren sistemini gizliyor.

İç mekanı göremesek de tasarımın büyük oranda standart modelin ayak izlerini takip edeceğini söyleyebiliriz. Buna 12.3 inç boyutundaki devasa dijital gösterge ve bilgi/eğlence sistemi panelleri de dahil. Bol bol AMG logosuyla karşılaşacağımıza garanti verebileceğimiz iç mekan, bir sportif direksiyon ve yeni trim seçenekleriyle gelebilir.

Kaputunun altında C63 ve GT modellerinde de kullanılan 4.0 litrelik biturbo V8 olacak modelin gücünün, Mercedes-AMG GT S’teki 503 HP’lik maksimum güç değerinin aksine 550 HP olacağı iddia ediliyor.

Mercedes-AMG E63’ün gelecek yıl içinde tanıtılması bekleniyor. Tanıtımın ardından Coupe ve Wagon gövde tipleri de ürün ailesine eklenecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu