Haberler

Mercedes, C-Sınıfı Cabrio’yu göze sokmaya devam ediyor




Mercedes, gelecek haftalarda Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı C Sınıfı Cabriolet için bir ipucu görseli daha paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde tasarım aşamasından bir çizim görseli paylaşılan yeni C Cabrio, bu kez üretime hazır haliyle ama üzeri örtülü bir fotoğrafla karşımızda. Sadece sağ arka köşesi açıkça görülebilen model sürpriz olmayan bir şekilde C Sınıfı Coupe’den farksız. Yalnızca elektrikli olarak açılabilen kumaş tavanıyla Coupe kardeşinden ayrılabilecek Cabrio, siyah, kırmızı ve henüz görülmeyen birkaç farklı tavan rengi seçeneğiyle tercih edilebilecek.

Motor seçenekleri de yine Coupe versiyonu ile aynı olacak. Modelin tanıtımının ardından yakın zaman içerisinde Mercedes-AMG C43 Cabriolet ve Mercedes-AMG C63 Cabriolet seçenekleri gelerek listenin en üstünde kendilerine yer bulacak. Bunlardan ilki 3.0 litrelik biturbo V6 motor ile 362 HP güç üretecekken 4.0 litrelik biturbo V8, 503 HP güce sahip olacak.

Yeni C Sınıfı Cabriolet, Mercedes-AMG C43 4MATIC Coupe, V Sınıfı EXCLUSIVE ve Smart Fortwo Cabrio BRABUS Edition ile birlikte markanın Cenevre’deki podyumunu paylaşacak. Bunlara ek olarak yeni E Sınıfı, SL ve SLC’nin de Avrupa prömiyeri yapılacak. Yıldızlı markanın standındaki yıldızlardan bir diğeri ise Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130 olacak.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda toplamda 37’den fazla otomobille katılacak Alman üretici, hibrit yarış otomobili Mercedes-AMG Petronas F1 W06 Hybrid’i de standında sergileyecek. Mercedes, 1 Mart’ta kapılarını ziyaretçilere açacak fuarı avantaja çevirmek için ciddi bir hazırlık yapmış gibi görünüyor. Aşağıdaki fuar standı tasarım görseli de bunu kanıtlar nitelikte.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. c serilerinde kullanılan altyapıyı susleyip E250 coupe adı altında fahiş fiyatlara satmaktansa çok daha mantıklı bir hareket Mercedes’in yaptığı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu