Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Otopark Quiz 4 – BMW




Bir Cuma klasiği olma yolunda ilerleyen Otopark Quiz’de bu hafra Alman otomobil devi BMW’yi konu alıyoruz. Bakalım marka hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz.

Görüşlerinizi ve Quiz isteklerinizi yorumlarda yazmayı unutmayın !

[WpProQuiz 5]

Bir Önceki Haftanın Başarı Tablosu
[WpProQuiz_toplist 4]

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Benim bildiğim kadarıyla BMW logosu Bavyera flamasının yuvarlak içine alınmış versiyonu, kare olarak konulamaması yasada flamaların firmalar tarafından benimsemesinin yasak olarak belirtilmesinden dolayı.Tabi belki buda rrivayettir

    1. Merhaba,

      Dediğiniz yanlış değil, bir kısım kaynaklarda Bavyera’dan esinlenilerek yapıldığı söyleniyor. Ancak daha büyük bir inanış ise belkide şirketin kurulma amacı olan uçak motorları. Bildiğiniz üzere BMW ilk olarak uçak motoru üretti. Bunu temsil etmek bir amblem oluşturdukları söyleniyor.

  2. BMW candır :). Eline sağlık bu sefer biraz daha kolay geldi bana belkide bildiğim konu olduğundan devamını bekliyoruz.

  3. Barış bir ukalalık daha yapıyorum; Alpina modifiye şirketi değildir 🙂 Otomobil üreticisi statüsündedir. İki firma arasında çok farklı bir ilişki var. Alpina BMW’den çıplak karoser alıp kendi otomobillerini üretir, kendine ait şasi numarası basar. BMW’nin de direkt olarak Alpina’ya ürettirdiği bazı modelleri mevcut geçmişte.

    Quizlerde başarısız olan öğrencinin hak arama çabaları diyelim 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu