Haberler

Renault Scenic yanlışlıkla sobelendi!




Cenevre Motor Show’a sayılı günler kala, en merak edilen otomobillerden olan Renault Scenic, veritabanı hatası yüzünden fuardan önce gün yüzüne çıktı.

Renault’un sitesine yüklendikten sonra yanlışlıkla yayınlanan fotoğraf sabırsız kullanıcıları şaşırttı. Durumu farkeden site yöneticileri fotoğrafı kaldırmalarına karşın, artık çok geçti. Tasarımı hakkında çoğu şeyi ayan beyan ortaya döken modelin fotoğrafını indiren kullanıcılar, bu fotoğrafları tüm medyaya yaydı.

Bu furyadan sebeplenen bizler de fotoğrafa ulaştık ve R-Scape Konsepti‘nden esinlenerek tasarlanan yeni Scenic’i sizlere ulaştırdık.

Ön taraftan başlamamız gerekirse, artık evrenselleşen geniş ön ızgara ve Renault’nun imzası büyük logo modelde bizi karşılıyor.

Tamamen cam bir tavana sahip olan model, diğer ağabey ve kardeşlerinden işte bu yönüyle ayrılarak kendini eşsiz tasarım sınıfına sokuyor. Öte yandan krom detaylar, piano black B sütünu ve çift renkli alaşım jantlar gibi detaylara sahip olan model premium bir aile otomobili hissi veriyor.

Iç kısma geçmemiz gerekirse, elde edilen görüntülerden hareketle modern bir tasarım ve yüksek kaliteli malzemeleri bizi beklerken, ilk defa bu modelde yer verilecek R Link 2 isimli sistemin 8.7 inçlik ekranı konuşulan konular arasında. Fakat belirtmeliyim ki iç kabin açıklamalarındaki hiçbir madde resmi değil.

Yeni Megane ile aynı platformu (CMF) paylaştığı gibi motor seçeneklerini de paylaşan model, Megane’da yer alan ve güç değerleri 90 ile 205 beygir arasında değişen geniş bir motor yelpazesiyle kullanıcılarına sunulacak.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu