Haberler

Şapka düştü kel göründü




Final karşılaşması son hızıyla devam ediyor…

“First Date” highlights Hyundai’s Blue Link Car Finder feature on the premium Genesis sedan.

Başrolde Genesis ve Kevin Hart’ın yer aldığı ilk buluşma adlı Hyundai reklam filmi yayınlandı. Kevin Hart teknolojiyi kullanarak gözlerini kızının üzerinden ayırmayan tutucu bir baba rolünü sahiplenmiş. Kızının ilk buluşma gününde akıllı kol saatini kullanarak Hyundai Blue Link Car Finder özelliği ile kızını ve onun erkek arkadaşını rahat bırakmıyor. Bu reklam filmi ürpertici olarak algılanabilir, fakat Hyundai taraflarında gelen ses ise; “Kevin gibi Amerikadaki her babanın kızlarının güvenle eve gelmesini istemesinden daha normal ne olabilir.”.

https://www.youtube.com/watch?v=-R_483zeVF8

https://www.youtube.com/watch?v=9r0FrXXKeiA

Şimdi de Kia’nın reklam filmine bir göz atalım. Filmin ismi, yürüyen uçaktan hallice, “yürüyen dolap”. Başrolde Akademi Ödüllerinin sahibi Christopher Walken yer alıyor. Reklamda, adam kendi giysilerinin bulunduğu odaya yöneliyor ve o odada Christopher Walken’ı ellerinde iki çorap ile oturur vaziyette buluyor. Walken adamın gözlerinin içine bakıp sert ama ciddi bir ses tonuyla; “Dünyada iki çeşit insan bulunur. Bunlardan biri zayıf, pasif, heyecansızdır. Diğeri ise her zaman daha fazlasını ister. Heyecan ister.” sözlerini sarf ediyor.

Kia’nın tanımlamasına göre 2016 Optima, orta boyutlu sedan arabalar içinde karşı konulmaz bir alternatif.

semih tasbas

Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okuyorum. Arabalara merakım ilkokulda arabaları beyaz kağıda çizerek başladı ve bu günlere kadar geldi.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Getirin artık şu Genesis i Türkiye’ye. Bmw,Audi,Mersedes ten başka bi araba görelim.☺

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu