Haberler

Sauber eski defteri kapatmadı




Sauber, Pazartesi günü F1 sezonunun ilk ayağında Barcelona’da boy gösterecek olan güncellenmiş C34 modelinin yeniliklerini paylaştı.

Sauber, Formula 1 takviminin değişmesine rağmen kendi üretim planının sabit kalacağını belirtmişti. Bu sebepten ötürü Hinwil merkezli üretici, 1 Mart’taki ikinci testten önce yeni aracını kullanmayacak.

Bu da Felipe Nasr ve Marcus Ericsson ikilisinin, sezonun ilk ayağında geçen yıl kullandığı aracın güncellenmiş hali ile yarışacak tek takım olması manasına geliyor.

Sauber, geçtiğimiz Pazar günü aracın yeni renk temalarını yayınlamıştı. Bu renk temasına yeni denmesinin tek sebebi ise aracın güncellenmiş olması. Zira Sauber, geçen yıl kullandığı sarı, mavi ve beyaz renklerden oluşan temayı tekrar kullanacak. Buna rağmen bazı yenilikler de göze çarpmıyor değil; örneğin aralarında IFS’in de bulunduğu yeni sponsorlar arka kanatta yerini alıyor.

Geçtiğimiz kış Sauber ile ortaklığını açıklayan yayıncı kuruluş CNBC de kendine arka kanatta ayrılmış büyük alanda yer bulacak.

Hasan Türkiş

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi bildiğimde bir 504 ile başlayan otomobil tutkum çocukluğumun erken yaşlarında bir E30 ile aşka dönüştü. Şimdi ise bir E36 ile birlikteyim; bu ailenin kapısını bana açmasından ötürü şanslı hissediyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Sezonun ilk ayağında geçtiğimiz yılın arabası ile yarışacak demişsiniz ama sadece ilk teste eski araçla katılacak sezon 20 Martta başlıyor yani araç tanıtıldıktan 19 gün sonra

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu