Haberler

Toyota’nın yeni tankı: Tacoma TRD Pro




Önümüzdeki sonbaharda satışa sunulması planlanan Toyota’nın off road modeli Tacoma TRD Off Road 4×4 Çift Kabin, geçmişten esinlenilen bir Toyota ızgarası, karartılmış bir kaput havalandırması ve 16 inç alaşım jantlara sahip. Modelde aynı zamanda aliminyum ön takım koruma plakası, led sis farları, siyah çerçeveli ön farlar ve entegre led gündüz farları bulunuyor.

Bu eşsiz tasarım kabin içine geçildiğinde de siyah deri koltukların kafalıklarındaki TRD Pro işlemeleriyle devam ediyor. Model aynı zamanda deri kaplı direksiyon, özel TRD vites kolu ve Entune bilgi ve eğlence sistemlerini de bünyesinde barındırıyor. İçerideki değişikliklerin özel TRD paspaslar, 4.2 inçlik bir çoklu bilgi ekranı ve bu ekrana entegre bir eğim ölçer ile tamamlandığı söylenebilir.

Kaputun altında ise 278 beygir güç ve yaklaşık 359 Nm tork üreten 3.5 litrelik V6 bir motor mevcut. Bu gücü tekerleklere aktaran şanzımana gelindiğinde ise kullanıcılara altı ileri manuel ve altı ileri otomatik olmak üzere iki ayrı seçenek sunuluyor. Hangi şanzıman tercih edilirse edilsin, Tacoma TRD Pro’da dört tekerden çekiş sistemi ve elektronik diferansiyel kilidi gibi temel özellikler standart olarak geliyor.

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Otomobilin tasarımı çok hoşuma gitti, hem gündelik hayatta, arazide hemde hobi amaçlı kullanılabilecek bir araç. Toyota’nın 4runner modeli ile Tacoma’yı türkiye yollarında görmek dileğiyle….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu