Sizden Gelenler

Volkswagen Polo 1.4 TDi Dsg inceleme




Takipçilerimizin hazırladığı Can’lı Testler’in bu bölümündeki konuğu dizel otomatik kombinasyonu ile Volkswagen Polo.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Seni eleştirenlerin somut bir katkıları var mı otomobil dünyasına sen boşver kardeşim gayet güzel yapıyorsun izliyoruz.Böyle devam ama sendende bi the makina bekliyoruz haberin olsun 😀

  2. Testinizi çok beğendim. İçerik güzel ama şu video geçiş efektleri olmasaymış çok iyi olurmuş. Özellikle bir efekt var ışıklı olarak geçti. Gece vaktinde izleyince gözlerim yandı. Direk efektsiz koysanız daha güzel olur. Bir de iMovie’nin standart müzikleri yerine, you tube üzerinden ya da başka siteler üzerinden arka plan müziği bulabilirsiniz.

    1. Çok teşekkürler, farklı müzikler için telif hakkı vb para ödemek gerekiyor diye biliyorum, bu nedenle onları eklemeye çekiniyorum.

      1. You Tube’da bir sürü ücretsiz arkaplan müziği mevcut ve güzelleri de var. Sizin kullandığınız imovie, iPad için olan mı yoksa iMac’te mi yapıyorsunuz? İnternette o tür müziklerin çoğu telif hakkı istemiyor. Sıkıntı sorun çıkarmıyorlar.

  3. Bu arabada start-stop sistemini şöyle yapmışlar sanki: bu sisteme özel ne var ne yok çıkartalım, araba sadece normal dursun ve marş motoruyla çalışsın, al sana start-stop sistemi. Çok ilkel çalışıyor. Gerçek start-stop değil yani. Daha çok kendin kontağı kapatıp tekrar açıyormuşsun gibi hissediyorsunuz. Videonun içindeymiş gibi yaşadım.

    1. Kesinlikle çok iyi hissetmiş, anlamışsınız, benzinli olan model hiç böyle değil.

      1. Ses yalıtımı da benzinliye göre çok düşük. Bir de makyajlı olduğu için ses yalıtımı konusunda iyileştirme yaptıklarını da biliyoruz. Dizel seçeneği pahalı ama bari biraz daha yalıtım malzemesini biraz daha fazla koysalarmış. Makyajsız kasa polo dizel otomatiğe bindim daha öncesinden ama makyajlının içine binmediğim için aradaki yalıtım farkını bilmiyorum. Ancak yine de dediğiniz eksi yönler vardı zaten; motor soğuk olduğu için içeri bayağı ses giriyor ayrıca motor ısınsa dahi içeri çok fazla motor sesi giriyor. Japon arabaları ses yalıtımı konusunda genelde eksi alır ama kendi arabamla beraber karşılaştırıcak olursam (2011 2. Nesil Yaris dizel yarı otomatik), çok daha sessiz bir motora ve ses yalıtımına sahip. Bir de motoru temiz tutarsanız çok daha sessiz oluyor. Kendi aracımı ikinci el almıştım ve arabayı hor kullanmış benden önceki sahibi. Motoru çok gürültülü ve düşük performanstaydı. Toyota bayisine gidip iç dış detaylı temizliğini ve bakımını yaptırdım. Araba kendisine geldi ve çok güzel gidiyor.

  4. Bu aracı almayı düşünüyordum performans ve yakıt açısından lakin kesinlikle vazgeçtim. Araç çekişi arz edilenden kötü yakıt da çok iyi değil gibi bunları geçtim bu kadar çok gürültüye tahammül edemem. Araç daha yeni bakımla gürültünün alakası yoktur bence fakat performans ve yakıt olabilir. Çok sağolasın Can kardeş sana yine vw testi mi dicektim lafımı yuttum çok işe yaradı =)

    1. Beğenmenize ve işe yaramasına çok sevindim. Çeşitli alternatiflere bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu