Haberler

Volkswagen’den futbolcusuna bir garip ceza




VfL Wolfsburg takımında santrafor mevkiinde görev yapan Danimarkalı futbolcu Nicklas Bendtner, geçtiğimiz hafta bir Mercedes Benz S-Sınıfı’nın önünde poz verince başına dert açtı.

Kişisel Instagram hesabında (bendtner3) paylaştığı fotoğrafın açıklama bölümüne “bir başka antreman için yoldayım” yazan ünlü futbolcu başına geleceklerden habersizdi.

Daha fazla uzatmadan olayın detaylarına ve Volkswagen’le ilişkisine gelelim. Bilmeyenleriniz olabilir ancak VfL Wolfsburg futbol takımı VAG grubuna ait. Futbolcularına nasıl bir sözleşme imzalatıyorlar bilemiyoruz ama görünüşe göre rakip markaların otomobilleriyle poz veren üyelerine pek sıcak kanlı yaklaşmıyorlar.

Takımın yöneticilerinden Klaus Allofs, yapılan basın açıklamasında “Belli kurallarımız var, bunlardan birisi de topluluk içinde nasıl fotoğraflandığınıza dikkat etmek.” cümlesini kullandı ve ekledi “Bu kurallar yeni değil, yaşanan kötü davranış bir dikkatsizlik, ancak günün sonunda Bendtner’e pahalıya patlayacak.”.

Eski Arsenal’li futbolcu, bundan birkaç yıl önce Danimarka ve Portekiz arasındaki Euro 2012 mücadelesinde giydiği iç çamaşırının markası yüzünden cezaya çarptırılmıştı. Şanssızlık mı yoksa dikkatsizlik mi? Yorum sizin.

On my way to another session

Nicklas Bendtner (@bendtner3) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Volkswagen rakip markalarla uğraşsa, anlarım. Mercedesi, hele de s classi kendine rakip görmek de noluyor 🙂

    1. alt markalarını unuttunuz sanırım. audi, porş, lambo, bentley, bugatti bunların hepsi lüks segment. spor arabaları geçersek porş panemera, audi ve bentley gayette s clasa rakip olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu