Haberler

Yeni Focus RS alacaklara müjde




Ford, Kuzey Amerika için sunulacak olan kışlık jant-lastik kombinasyonunun detaylarını açıkladı. Aynı zamanda Kuzey Amerika’da bu opsiyonu ilk sunacak firma konumunda bulunuyor. Kanada için paket standart iken, Birleşmiş Devletlerde bulunan müşterileri için $1,995 (5900TL)’lik fiyat etiketiyle satışa sunacağını açıkladı.

Ford Performans’ta otomobillerin şasilerinden sorumlu olan Adam Wirth’e açıklamalarında; “Bu projeyi insanların arabalarından beklediklerini alabilmeleri için piyasaya sunduk. Bu set, kış koşullarında bile otomobillerini limitlerinde kullanmak isteyen kullanıcılar için geliştirildi.” değindi. Ford, daha önceden bu şekilde bir set sunulmadığı için standartları belirleyen bir ürün oluşturduklarını belirtti.

Paketin içeriğinde ise standart ölçülerden biraz daha ince olan 225/45 boyutlarındaki lastikler 18×7.5 ölçülerine sahip jantları sarmakta. Lastik marka ve modeli olarak ise Michelin Pilot Alpine PA4 tercih edilmiş. Zincir kullanılması ihtimali göz önünde bulundurularak bu boyut tercih edilmiş.

Otomobilin geliştirme aşamasında yer almış olan Ken Block, denemelerine devam ediyor 🙂

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bu ülkede focus rs alacak 1 yada 2 kısı var umarım bu sitededir bu haberi görür .d

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu