Haberler

Polise GLE 63 AMG S




Avustralya’daki polislere Mercedes GLE 63 AMG S Coupe verildi.

“Koruyucu” kod adlı yeni Mercedes GLE 63 AMG S’ler, Avustralya’nın Victoria eyaletindeki polisler tarafından, önümüzdeki 12 ay boyunca otoban devriye aracı olarak kullanılacak.

Mavi ve sarı polis renkleriyle donatılmış olan GLE 63 AMG S, Victoria Polisi’ne göre yollardaki güvenliğe pozitif etki sağlayacak.

Aracı yeniden tanımak gerekirse; 5.5 litrelik çift turbolu V8 motor, 585 beygir ve 760 Nm tork üretiyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 4.2 saniyede çıkan aracın son hızı ise elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmış. Gücünü 7 ileri otomatik şanzıman ile 4 tekerleğe ileten GLE 63 AMG S; 198,900 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu