Featured

2016 Hyundai Elantra Lansmanı




Hyundai’nin yakışıklı sedanı bu sene makyajlanarak Hyundai’nin yeni tasarım stiline kavuştu.

Hyundai’nin 1.6 litre 136 hp dizel ünitesini 7 ileri DCT şanzıman ile birleştiren yeni Elantra, güçlü motor-şanzıman kombinasyonunun yanında sunduğu opsiyonlarla beraber pazara sağlam bir giriş yapıyor.

Giriş seviyesi 1.6 benzinli Elantra’ya 56,590 Tl’den sahip olabilirken; dizel otomatik seçeneği için fiyat 84,990 Tl’ye yükseliyor. Benzinli motor seçenekleri sadece Style donanım paketi ile, dizel motor seçenekleri ise sadece Elite donanım ile satın alınabiliyor.

Türkiye lansmanına geçtiğimiz günlerde katıldığımız Elantra’nın kısa bir videosu önümüzdeki günlerde sitemizde yayınlanacak. Ardından ise detaylı test için kendisini misafir edeceğiz. O zamana kadar sizi foto galeri ile baş başa bırakalım.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Farları birbirine benziyor diye Jaguar XE den çalıntı iması yapanlar, Ford’un Aston Martin ızgarası içinde aynı şeyi söylüyorlar mı merak ettim.

  2. Araç çok hoş olmuş beğendim. Özellikle haberin başındaki renk çok yakışmış. Umarım konfor ve sessizlik anlamında da iyidir. Hyundai yeni tasarım anlayışı ile kendini aştı.

  3. Dokunmatik ekranın etrafı havalandırmalar leonu anımsattı.Hyundai büyüsü kapıyı açıncaya kadar.Dış tasarımı güzel olmuş.Biraz daha özgün olmaları lazım kalitenin biraz daha artması gerek.Ayrıca dizel motora el atsınlar yakıt tüketimini düşürsünler.Bir DCi/HDİ degil.Özellikle önceki dizel motorları biraz fazla yakıyordu emsallerine göre…

  4. Test sürüşünü yaptım ve hiç beğenmedim araç çok ses alıyor bu paraya daha iyi yalıtım olmalıydı.

    1. Hadi ya o zaman fiyasko olmuş. Umarım yeni i30 da Elantra da kullanılan renkli ekrandan olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu