Haberler

Yeni Civic hatchback perdesini kaldırdı




Ekim ayında editör arkadaşlarımızdan Batuhan Karalar’ın haberini yaptığı ve kamuflajlı resimlerini yayınlamış olduğu haberi hatırlayalım (Tıklayın).

Haberimizi hatırladıktan sonra, bu haberimizde 2017 Honda Civic hatchbackin sızan açık çizimlerini sizlere sunacağız.

Cenevre Autoshow’da 2017 yılında satışa sunulacağı açıklanan Honda Civic hatchback görüntüleri ortaya çıktı.

Çizimlere baktığımız zaman, ön ve arka spoilerle birlikte aracın daha dinamik bir tasarıma kavuştuğunu söyleyebiliriz. Daraltılmış ön farlar ve arka silecekler ise gözlerden kaçmayan bir diğer detay. Selefine oranla 130 milimetre uzun, 30 milimetre geniş ve 20 milimetre de daha alçak olarak tasarlanmış.

Önceki haberde de belirttiğimiz gibi Civic hatchback, Honda’nın İngiltere’deki Swindon fabrikasında üretilecek. Ülkemizde 1.5 litrelik ve 1.0 litrelik turbo beslemeli benzinli motorlar ve 1.6 litrelik i-DTEC turbo beslemeli dizel motoruyla satışa sunulması bekleniyor.

Muhtemelen Ekim’de düzenlenecek olan Paris Autoshow’da göreceğimiz Yeni Civic hatchback, 2017 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacaktır.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu