Haberler

2017 Nissan GT-R New York’da tanıtılacak!




Nissan sportif modellerinin içerisinde ayrı bir yere sahip olan GT-R’ı, geçtiğimiz aylarda makyajlamıştı. Güncellenmiş GT-R’ı bir teaser’da konuk eden Nissan, modelin tanıtımı için yaklaşan New York Auto Show’u işaret etti.

2016 başladı başlayalı herkesin dilinde olan New York Auto Show’un kapılarını ziyaretçilerine açmasına yaklaşık 8 gün kaldı. Üreticiler lanse edeceği modelleri bir bir medyaya sunarken, bu kervana katılan Nissan, en sportif modeli GT-R’ı, güncellenmiş olarak, özel bir teaser’la takipçilerine sezdirdi.

GT-R’ın özellikle arka tarafının gösterildiği teaser bu modelin hayran ve takipçilerini heyecanlandırırken, ‘Acaba neyi makyajladılar ki?’ sorusunu akıllara getiriyor.

Emin olmamakla birlikte yürüttüğümüz fikirler, modelin arka kısmının değiştiği ile orantılı(Niye teaser’ı arkadan çeksinler ki?). Çağımızın gereği teknolojiye ayak uydurması beklenen model, uzmanlara göre yeni bir bilgi & eğlence sistemine kavuşabilir.

Bazı raporlar 2017 GT-R’ın, aynı zamanda aktarma organlarında da güncellemeye gittiğini tarafımıza ulaştırırken, tüm takipçilerince beklenen güç artışının, ‘kayıp beygircik‘lerden sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm medyada Godzilla adıyla bilinen, 3.8 litrelik twin turbo V6 üniteye sahip olan modelin, halihazırda 545 beygir ve 623 Nm tork üretmesi beklenirken, golün aktarma kayıplarından atılması bekleniyor.

Motorun limitlerine ulaşıldı mı, bir gıdıklama yapıldı mı bilinmez ancak, biz petrolhead‘ler için yerini özenle koruyan GTR, güncellenmiş haliyle, gelecek hafta New York Auto Show’da kullanıcılarıyla buluşacak.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. “GT-R dünya düzenini değiştirmek için üretilmiş bir otomobil. Dünya üzerinde Nissan GT-R kadar makul fiyatlı hiçbir performans otomobili yok.”

    Evo dergisi “2008 yılın otomobili” bölümünden alıntıdır

    1. Nissan GT-R o kadar iyi bir araç ki Porsche yetkilileri bile kabul ettiler. Hatta bir tane GT-R alıp kendi test pilotlarına kullandırdıklarını açıkladılar. Normalde böyle şeyler olur ama açıklanmaz gizli kalırdı. Neredeyse tüm testlerde 911 turbo tokadı yiyince kendi fiyatının yarısına satılan bir araçtan böyle oldu. Hatta ilk başta Alman dergileri GT-R daha iyi diyordu. Sonradan onlarda çark ettiler. Hatta bir testte GT-R daha küçük bagajlı diye 2. yaptılar. Tabi biz de yedik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu