Haberler

Mercedes E-Serisi Coupe 2018’de




Mercedes-Benz, yeni E-serisini Detroit otomobil fuarında tanıttı. Sedandan sonra Station Wagon modelinin tanıtılacağını biliyoruz. E-Serisi Coupe’nin, en iyi ihtimalle, 2017’ye kadar hazır olmayacağını öngörüyoruz.

Alman üreticinin tasarım alanında yaratıcılıktan uzaklaştığından şüphe yok. Yeni E-Serisini, C ve S’den ayırmak pek mümkün değil. Aynı sözler, E-Serisi Coupe -tanıtıldığında- için söylenebilir.

RM Design, bu çizimleri yaparken S-Serisi Coupe hatlarından esinlenmiş. Otomobilin ön tarafı E-Serisi sedan ve SL-Serisi roadster’ın kombinasyonuna benziyor, arka tarafı ise GLE Coupe’den esinlenilmiş.

İki kapılı modeli çok sayıda güvenlik ve konfor donanımını sedan kardeşiyle paylaşacak. Sürücü müdahalesi olmadan yüksek hızlarda kendini sürebilecek ve ayılardan bisikletlilere kadar bir çok dış etkene karşı sürücüyü uyaracak. Şimdilik BMW 6-Serisi’nden daha akıllı bir otomobil olacağı kesin. E-Serisi otomotiv sektöründe ilk defa direksiyon simidinden dokunmatik tuşlar ile bilgi-eğlence sistemini kontrol etme olanağını sürücülere tanıyor.

Motor gamı sedan versiyonuyla aynı olacağı düşünülüyor. AMG modelinin, Mercedes’in daha önce ipucu verdiği gibi 4.0 litrelik V8 ile gelip gelmeyeceği, dört-çeker sisteme ve/veya elektrik motorlara sahip olup olmayacağı, bu soruların cevabını şu an için bilmiyoruz. Şimdiye kadar İsveç ve Almanya’da test edilen araçları gördük.

 

2018-mercedes-benz-e-class-coupe-renderings-looks-familiar_1 2018-mercedes-benz-e-class-coupe-renderings-looks-familiar_2

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu