Haberler

2018 Rolls-Royce Phantom soğuklarda yakalandı!




Casus fotoğrafçılar bu kez kış testleri yapıldığı sırada 2018 Rolls-Royce Phantom modelini kısa ve uzun şase seçenekleriyle yakaladı.

Ağır bir kamuflajı üzerinde taşıyan modelin tasarımı tanıdık gelse de, güncellenen model, ön ızgaranın yanlarına konumlandırdığı dikdörtgen farları ile yeni bir ön şerit oluşturma çabasına girişmiş.

Modeldeki güncellenmiş tasarım dili bize dejavu yaşatırken, kapıya monte edilmiş aynalar, ters açılan arka kapılar ve epey kalın olan C sütunu farklılıkların başında geliyor. Yakalanan iki prototip her ne kadar ilk başta aynı gözükse de, uzun dingil mesafesine sahip olan varyasyonun sunduğu daha geniş arka kapılar içerideki bol yaşam alanının işaretçisi.

Rolls-Royce her ne kadar modellerin sürecini tamamlasa da, çoğu spesifik bilgiyi gizli tutuyor. Buna karşın yeni Phantom’un alüminyum şasi geometrisinde yükseleceği çoktan sızdırıldı.

Modelin platformu üzerine bilinmesi gereken diğer bir nokta, Rolls-Royce’un bu modelde de ‘uçan halı hissi’ yaratması üzerinde çalıştığı. Bunu başarabilir mi bilinmez ancak, modelin sıkı bir ağırlık diyetine girdiği bize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

‘Phantom Coupe’ varyasyonunun hayranlarına üzücü haberi veren Rolls-Royce, Dawn ve Wraith modellerinin de akıbetinde şüphe duyduğunu dile getirmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=pkw7C5dn2vo

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu