Haberler

23 Nisan’da lösemili çocukları mutlu etmek ister misiniz?




23 Nisan’da lösemiyle mücadele eden kardeşlerimizi bir nebze de olsa sevindirmek sizin elinizde! Renault Scenic Team’in başlattığı kampanyayla tedavi gören çocukları ve ailelerini bir nebze de olsa mutlu edebilirsiniz.

Renault Scenic Team’in başlattığı yardım kampanyasında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocuklara 23 Nisan’da oyuncaklar gönderilecek. Açılan kampanyaya destek vermeniz için sıfır ya da kullanılabilecek durumda olan temiz oyuncaklarınızı kargo ile göndermeniz yeterli. 18 Nisan’a kadar gönderilecek oyuncaklar 22 Nisan’da hastaneye ulaştırılacak.

Kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz!

Gönderi Adresi: Aydınlık Evleri mah. Olgunlar sok. No:13 Kat:2 Merkez/BURDUR (Lütfen gönderilerinize isim, soyisim, telefon, mail bilgilerinizi yazmanızı ve peşin ödemeli olarak göndermenizi rica ederiz.)

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu