Haberler

800 binden fazla Touareg ve Cayenne geri çağrılıyor




Emisyon skandalından sonra başı bir türlü doğrulamayan Volkswagen grubu, geçtiğimiz günlerde 177 bin Volkswagen Passat ve 25 bin Skoda Superb’i elektriksel bir sorun yüzünden geri çağırmıştı. Bu geri çağırmanın üzerinden daha 1 hafta bile geçmeden şimdi de 800 binden fazla Volkswagen Touareg ve Porsche Cayenne için geri çağırma kararı alındı.

Volkswagen AG’nin yayınladığı basın bildirisine göre geri çağırmadan 409.477 adet Porsche Cayenne ve 391.000 adet Volkswagen Touareg etkilenecek. Porsche’nin aktardığı bilgiye göre pedalların birleşim bölgelerinde gevşeme sorunu olabilir ve bundan dolayı söz konusu araçların acil bir şekilde kontrol edilmesi gerekiyor. Yeni üretilen araçlarda giderilen bu sorundan dolayı yaşanan ölümlü ya da yaralanmalı bir kaza bulunmuyor.

Grubun açıklamasına göre servisin davet edeceği araçlarda yapılacak işlem maksimum yarım saat sürecek ve sorun çıkması durumunda gerekli onarım işlemleri yapılacak.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. elektriksel sorun pedal sorunu emisyon, şeyini çıkardınız abi orası öyle olabilir burası böyle olabilir diye çağırıyorsunuz oyuncak mı yapıyorsunuz çocuk mu çağırıyorsunuz 800 bin arabanın kaç tanesini bulup kontrol edeceksiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu