Haberler

Audi R8 belirsizliği




2018 yılında Audi R8’in başlangıç versiyonunun beş silindirli 2.5lt’lik motorla gelebileceğini belirten İngiliz kaynakların ardından, bir iddia da Amerikalı kaynaklardan geldi.

Güvenilir kaynaklara dayandırılan bilgilere göre, giriş seviyesinde 2016 S4’te de kullanılacak olan 3.0lt çift turbolu V6 motorun tercih edileceği belirtilen R8, yaklaşık 450 BG güce sahip olacak, ayrıca sekiz ileri çift kavramalı şanzıman ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılacak.

Günümüzde kullanılan 540 BG ve 610 BG güç seçenekleri sunan 5.2 lt’lik V10 motora yakın bir performans sunacağı düşünülen 3.0 lt’lik üniteden sonra V10 motorunu da güçlendirecek olan Audi, teknik bilgileri açıklamasa da yeni motorlarında elektrikli turbolara yer verecek.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu