Haberler

Bugatti Chiron’a farklı renklerde göz atın!




Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Bugatti Chiron, bünyesinde barındırdığı güçlü teknik özellikleriyle dünyanın en hızlı süper spor otomobili olmaya aday konumda. Fransız üreticinin hız rekoru kıran ilk aracı Veyron’un yerine gelen Chiron’un bütün renk seçenekleri görüntülendi.

8 renk seçeneğiyle satışa sunulan Bugatti Chiron, örtüsünün kaldırıldığı Cenevre’de büyük bir ilgi gördü. Sadece 500 adet üretilecek araç için şimdiden 180 milyoner 200.000 € kapora ödeyerek 200 adedini sipariş etti. Bugatti CEO’su Wolfgang Dürheimer ise beklenmeyen ön siparişler için “Markanın geleceğini teminat altına aldık.” şeklinde konuştu. Hatırlanacağı üzere Bugatti’nin ilk süper sporu Veyron üreticisine araç başı 6.250.000 $’lık büyük bir maddi zarar veriyordu. Dürheimer’ın açıklamasından anlaşılacağı üzere Bugatti, 2.500.000 €’lık bir etiket fiyatıyla alıcı bulacak Chiron modelinden yeterli kârı edebilecek.

Bu sonbaharda teslimatları başlayacak olan ve yılda 65 adet üretilecek Bugatti Chiron’un üretiminin 2024 yılında sonlanması bekleniyor. Ayrıca markanın gelecek yıllarda 16C Galibier adlı 4 kapılı lüks konseptini de gerçeğe dönüştürmesi bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. 180 milyoner 200 araç sipariş etmiş. Demek ki 1 den fazla sipariş geçende var. Marketten su siparişi mi veriyon arkadaş? 🙂

  2. Spor araçlarla pek ilgilenmem bu başka bişey yeteri kadar zengin olsaydım ben de sipariş verirdim. Ona da binmez seyrederdim.

  3. Bu otomobili tek renk almak tasarımına ihanet bence. Dizaynı çift renk daha çok ön plana çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu