Haberler

C-Serisi Cenevre’de şapka çıkardı




Bu yaz Birleşik Devletler’de satışa sunulacak olan C-Serisi Cabrio modeli Cenevre’de kendini gösterdi.

Deja vu tasarım dilini iç kabininde de kullanan Mercedes-Benz, cabrio modelinde ense ısıtmalı koltukları ve toplanır tavanı için orta konsolunda özel kontrol düğmeleri bulunduruyor. Yeni C-Serisi Cabrio, soft top dediğimiz kumaş tavanını açma ya da kapama sürelerini 50 km/h’nin altındaki süratlerde 20 saniyeden daha az bir değer sunuyor.

Birleşik Devletler’de iki farklı motor seçeneği ile sunulacak olan modelin giriş seviyesi C300 Cabriolet’te, 241 beygir gücündeki, 370 tork üreten, turbo beslemeli, 2.0 litre 4 silindirli motor yer alıyor. 9G-Tronik otomatik şanzıman kombinasyonu ile gelecek olan modelin 4MATIC, 4 tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak elde edilebilecek. 0’dan 100’e 6.3 saniyede ulaşabilen makinenin son hızı ise 210 km/h olarak sınırlandırılmış.

Mercedes, C43 AMG Cabriolet sahiplerini ise; 362 beygir ve 520 tork üreten, 3.0 litre V6 motor ile selamlıyor olacak. 9G-Tronik otomatik şanzıman kombinasyonu ile gelecek olan C43 AMG Cabriolet, arka teker eğilimli dört çeker sistem ile sunulacak. 0’dan 100’e 4.7 saniyede ulaşabilen canavarın son hızı ise 250 km/h olarak sınırlandırılmış.

Unutmadan, Avrupalı kullanıcılar için yakında 170 beygir gücünde 4 silindirli bir dizel kombinasyonu geçerli olacak.

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu