Haberler

Citroen SpaceTourer HYPHEN konsepti duyuruldu




Yaklaşık 1 ay önce internet üzerinden tanıtımı yapılan Citroen SpaceTourer HYPHEN konsepti, Cenevre Otomobil Fuarında canlı olarak ilk kez görüntülendi.

Citroen’in Fransız Pop grubu HYPHEN HYPHEN ile işbirliği sonucu ortaya çıkan araç, Fransız markanın AirCross tasarım felsefesini pek çok renk ile harmanlayarak ortaya çıkmış. Plastik alt korumalar, 19 inç jantlar ve arka kısma doğru giderek artan yoğunluktaki kaplamalar ile daha çok genç kitleye hitap eden SpaceTourer HYPHEN konseptinin iç mekanında ise krem, turkuvaz ve turuncu tonlarla rengarenk bir tarz yakalanmış.

Konsept aracın kaputunun altında ise 6 ileri manuel şanzımanlı BlueHDi 150 motor bulunuyor. Dört tekerden çekiş sisteminin entegre edildiği araç şehir içi trafiğin yanı sıra arazi şartlarına da uygun hale getirilmiş. Peugeot Traveller ve Toyota Proace ile aynı platformu kullanan Citroen SpaceTourer, önümüzdeki aylarda PSA grubunun Fransa/Valenciennes’deki fabrikasında seri üretime geçecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu