Haberler

Ege Kupası Ödülleri Dağıtılıyor




2015 Ege Kupası ve Karşıyaka Oto Slalom Kupası‘nın ödülleri 5 Nisan’da yapılacak gecede sahiplerine verilecek. Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen geleneksel Ege Kupası’nın 2015 ödül töreni, sponsor Karşıyaka Belediyesi‘nin Çarşı Kültür Merkezi’nde yapılacak ve saat 19’da başlayacak.

Tüm sporcu, görevli ve basın mensuplarının davetli olduğu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar‘ın da katılıp kupa vereceği gecede Ege Kupası’nda 16 yarışçı arasından podyum yapan Sinan Özdil, Mehmet Canseven ve Ayhan Germirli kupalarına kavuşacaklar. Gecede, ayrıca ve yine EOSK‘un Karşıyaka Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirdiği 3 yarışlık Karşıyaka Slalom Kupası’nın da podyum kupaları sahiplerine verilecek. Bay-bayan toplam 35 kişinin mücadele ettiği slalom kupasında baylarda Mehmet Canseven, Yakup Topgül, Sinan Özdil ve bayanlarda Serpil Korubeyi, Aslı Özcan ve Fatoş Nazik kupa alacak isimler.

Kaynak : EOSK

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu