Haberler

Fiat 500S Cenevre’de görücüye çıktı




Geneva Motor Fuarı devam ederken Fiat da küçük sınıftaki modeli 500’ün geliştirilmiş versiyonu olan 500S’i tanıttı.

Daha da sportif bir görünüm kazanan aracın ilk bakışta ön tampondaki yeni hava girişleri, yenilenmiş sis farı tasarımı, arkada karartılmış arka camları, krom egzoz ucu, saten grafit rengi kapı kolları ve aynalarıyla dikkat çekiyor.

İç mekanda ise ilk göze çarpan şey gövde rengi kaplamalar ve 7 inçlik ekranla beraber gelen Uconnect HD LIVE bilgi sistemi oluyor. Opsiyon olarak da Frau deri koltuklar ve dijital amfiyle subwoofera sahip 440 wattlık Beats müzik sistemi ile satın alınabilecek.

Fiat detaylı motor verisi vermekten kaçınırken onaylanan motorlar arasında 95 HP gücünde 1.3 litrelik Multijet motor bulunuyor. Bu motorla araç 0-100’ünü 10.7 saniyede tamamlarken maksimum 178 km hıza çıkabiliyor.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Fiat da Hyundai yolunda ilerliyor. Artık Fiat da güzel araçlar üretmeye başladı. Ancak bu duruma göre Hyundai’den daha hızlı gelişiyor diyebilirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu