Haberler

Ford Mustang artık Monopoly’de!




Ford en sportif modellerinden biri olan Mustang’in, Hasbro’nun Monopoly Empire oyununa entegre edildiğini açıkladı.

Geçmişten günümüze dek kalitesini koruyan Ford Mustang, yer aldığı şarkılar ve filmlerden sonra bu kez de bir oyuna konuk oluyor. Hasbro tarafından geliştirilen ve içimizde neredeyse oynamayan kimsenin kalmadığı Monopoly, Empire versiyonunda Mustang’i satılabilir kılıyor.

Tesadüf müdür bilinmez ancak, bugün Dünya Monopoly Günü’nün 81. yıldönümü. Oyunun hayranları bugünü kutlarken gelen bu haber şüphesiz herkesi sevindirdi. Halihazırda satışta olan Monopoly Empire, üreticisine 20 Dolar’a mal olmasına rağmen ülkemizde 90 lira civarlarında satışa sunuluyor.

Ford Mustang’in yanında güncellenmiş, 5 farklı itemi de kullanabilecek olan oyuncular, oyunun güncellenmiş halini çok yakın bir zamanda temin edebilecekler.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu