FeaturedKöşe Yazıları

Geciken Kurgular ve Yayın Planlaması Hk.




Merhaba Arkadaşlar;

1 Mart 2016 tarihinden itibaren OTOPARK.COM’un Genel Koordinatör’lük görevine sevgili site kurucumuz And M. Çetin tarafından getirildim. Bu süreç içerisinde; sosyal medya, çekim ekibi ve kurgu ekibi ile birlikte OTOPARK.COM’un içeriklerinin geliştirilmesi için çalışmalara (eğitimlere) başladık. Ayrıca var olan kurgu ekibimizi kuvvetlendirmek adına da sevgili kardeşim Alihan Şirin’i de ekibimize (kurgu) dahil ederek kendisini hızlandırılmış bir kurgu eğitimine aldım.

Bu süreç dahilinde; yüklenmesi planlanan videolarda gecikmeler ve planlananların dışında yaşanan aksaklıklar meydana gelmiştir. Ayrıca video içeriklerinde yer alan hatalar da bunlara dahildir.

Bu sebeplerden ötürü tüm ekibim adına sizden özür diliyorum.

Yakın zaman içerisinde eğitimlerimizin tamamlanacağını ve bu aksaklıkların sona ereceğini, OTOPARK.COM ekibimizin daha kaliteli içeriklerle karşınıza çıkacağımızı belirtmek isterim.

Buğra Akpınar

 

 

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Est. başkan Yeni işin hayırlı olsun buğra abi. Sen el attıysan bu işe tamamdır ya. Allah yardımcınız olsun

  2. Konu ile alakası yok ama birkaç gündür sitenizde bağlanma sorunları yaşıyorum farklı farklı PC’lerden sanki internet hızım çok düşükmüş gibi bayağı bir sürede açılıyor.

    1. telefondan zor giriyor android 6.0 note5 sorun olmaması gerek. Pcde sorun yok genelde.

  3. ciddi kurumsal kimlik ve buğra akpınar. And’ın iyice şirazesi kaymış belli ki.özgün otopark gidiyor yerine eren tekin vari reklam yapan videolar geliyor. para kazanmak uğruna harcamayın şu siteyi. belki amacınıza ulaşırsınız ama arkanızdaki sizi seven kitleyi kaybedersiniz

  4. orhan kardeşe katılıyorum. otopark.com buğradan once bitti aslında. eskı vıdeoları bazen bakıyorum, golf 7 1.6 tdi, honda civic hb, BMW 520i, seat çupra ,sıkılınca tekrar ızlenıcek vıdeolar hem gulduryor hme ogretıyor resmen. ama ne zaman kı sınan cekıldı bıraz, arda ayrıldı, muhıp de görünmez oldu ben testlerden keyıf almıyorum uzun zamandır. and tek basına sıkıcı kusura bakmasın testlerde.pov, aslı vs o vıdeoları ben ızlemıyorum açıkçası. murat konusunda bende ayrılmasını ısterdım garıp garıp yazılar yazıyırdu fakat adam gene bı efendılık,edep , uslup vardı buğraya bakınca., testlerde de sessızdi ama kımseyı de uyuz etmıyordu. murat gıttı derken buğra nedır arkadaş? dıkkat ettıysen kelıme dahı bulamadım tarıf için. bı de ceo luk vermıs. neyse ben worldcarfans.com, thetruthaboutcars.com gibi cıddı sıtelere devam edıyorum nasılsa burdakı haberler de ordakılerden turkceye cevrılmıs halı. kayıb yok yani…

  5. Buğra başkan yanındayız , bu işler lap diye olmaz. Zamanla çözülecek 🙂 Başaracaksınız inanıyorum. Tebrikler bu arada.

  6. heeeeh afferin size çok güzel olduuuu. yakında sitenin anahtarını da buğra’ya verirsiniz. delicesine severek takip ettiğim otopark resmen gözlerimin önünde eridi. büyüme arayışlarına her zaman saygı duydum fakat kanımca seçtiğiniz yol çekirdek izleyici kitlenize hitap etmiyordu. baştan beri soğuk olduğum buğra’nın genel koordinatörlüğe getirilmesiyle ben ve benim gibi insanların anladığı tek şey şu oldu; ”beğenmiyorsanız gidin” peki. eyvallah…

    1. Okay aslında şu, and ın kafasındaki otopark.com un olmayacağını anladı, internnte işin ergenlerden gectıgını gördü. bugun *oyundelisi, *burak oyunda* gıbı youtube kanalları 550.000, 800.000 üye lere ulaşıyor yüzde 90ı belkı 12-18 yaş grubu ve bu kanallar para basıyor. and otopark.coma para harcayan ve artık gelır elde etmek ıstıyor ( haklı da bogazıcı mezunu, bı yerde işe gırseydı suan cok ıyı maaşa calısıp, burdan gelıcek reklamn vs umrunda olmazdı).
      ben and ı bıraz tanıdıysam buğra gıbı bır adamı otopark.coma cekırdek kadroda katılmak ısteseydı hayatta sokmazdı ama su gerçek kı otopark.com MAKINA serısı sayesınde daha buyuk kıtleye ve bılınırlık, izlenme arttı. kımse leon 1.6 tdı videosuyla üye sayısını cok artıramz ama koy mustang 5.0, range Rover svr, bı de mini eteklı kızlara el frenı tuttur hop artsın uye sayısı hop gelirler. zaten böyle seylere ıhtıyacı olduğunu , gelırlerın ıyı olmadığını eksısozluk te yazar olan and ın mesajlarından gorebılırısnız otopark.com baslıgında..nıcki:frame.
      o da tepkılerın farkında ama gerceklerın de farkında, ama umarım sonu 2001 yılında otomobıl/intertet denılınce akla ılk gelen o yıllarda zirve olan otopark.com un sonra kalıtesulzıkten cokusue gecıp bu enkazı devrecek bırılerı arayacak duruma dusmesını ıstemem.bu enkazı devrealan and tekrar kalıteyı gerı getırmişti ama son gıdışattan pek ışık vermıyor.

  7. arkadaş bu buğra akpınarı bi ben mi seviyorum. adam ne etti size ya. bi bekleyin bakalım işlerini görelim öyle eleştirelim!

  8. Buğra abi yeni büründüğünüz kimlik gereği yakında tha makineyide kaldırır and bey yakında sinan abiyide fazla zorluyo araçları diye gönderir bakalım o zaman yeni tarzı ve and beyi kaç kişi takip edicek çok merak ediyorum?(bi canlı yayın yapında soruları canlı cevaplasın and bey öyle destan yazmakla olmuyo?)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu