Haberler

Heyecan Karabük´te başlıyor




Coğrafi yapısı nedeni ile offroada çok elverişli doğal parkurlara sahip Karadeniz bölgesinin tarihi ve turistik yerlerinden Safranbolu, bu yıl offroad sezon açılışına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 2016 Türkiye Offroad Şampiyonası 1.Yarışı, Karabük Offroad Kulübü tarafından 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Karabük Safranbolu ilçesinde gerçekleşecek.

19 Mart 2016 Cumartesi günü start alacak araçlar ; toplam 11 km. uzunluğundaki Karabük Üniversitesi arkasındaki orman yolları ve doğal engellerden oluşan 15 kapı geçeceklerdir. Bu etabın 3 kez geçilmesi ile 55 km’lik parkurun ardından ekipler günü tamamlayacaklar.

20 Mart 2016 pazar günü ise 2 aracın aynı anda start alacağı, seyirci için özel oluşturulan ve genellikle doğal engellerden oluşan 3 km.lik etap 3 tur üzerinden koşulacak.  Ekipler toplam 10 kapıdan oluşan bu etabı 4 kez geçerek toplam 36 km. etap katedecekler. Çift kalkış uygulaması KARDOFF tarafından ilk olarak geçen yıl uygulanmış ve büyük beğeni toplamıştı…

NASIL GİDİLİR?

İstanbul istikametinden Karabük’e girince KBÜ üniversitesi bölgesinde Kastamonu istikametinde jandarmayı geçtikten sonra, Kalemler yurdunun yanından sağa girilir ve tabelaları takip ederek 2 km. sonra yarış alanına ulaşılabilir.

Kaynak : TOSFED

 

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu