Haberler

LaFerrari Spider gizlice tanıtıldı mı?




Çıkan dedikodulara göre LaFerrari Spider dün gece gizli bir etkinlikte, seçkin müşterilere tanıtıldı.

Ferrari’nin, LaFerarri modelinin cabrio versiyonunun bu sene tanıtılacağı biliniyordu. Fakat anlaşılan o ki Ferrari, 2017’de satışa çıkaracağı LaFerrari Spider ile şirketinin 70. yılını kutlamak istemiş. Bu sebeple sadece özel müşterilerinin olduğu gizli bir etkinlik düzenlemiş.

Beklendiği gibi, Ferrari FXX K sahiplerinin öncelikli olduğu, sadece 150 adet üretilecek olan LaFerrari Spider’ların hepsi şimdiden satılmış durumda. Üretim rakamının 200’e yükselebileceği düşünülen LaFerrari Spider’ın, mevcut 1.69 milyon Dolarlık coupe versiyonundan daha pahalı olacağı düşünülüyor.

Coupe versiyonu ile aynı güce (963 beygir) sahip olması beklenen LaFerrari Spider’ın, 1255 kilogramlık LaFerrari’den daha ağır olması bekleniyor.

Aracın resmi olarak Haziran ayında tanıtılması planlanıyor.

 

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu