Haberler

Manhart Mini F300 açığa çıktı




Mini Cooper JCW altyapısı üzerinde olan model, altın rengi çıkartmalar ve 19 inç hafif alaşım jantlarla donatılmış. Ayrıca F300 yazılı şeritler ve İngiliz Yarış Yeşili boyası gözlerden kaçmıyor.

Dış stili her ne kadar biraz haylaz olsa da iç mekan aynı yönde değil. Premium deri ile beraber Alcantara koltuklar, altın rengi dikişler ve ”Manhart” logolu halı paspaslar iç mekanın yenilikleri arasında.

Kaputun altında ise; turboşarjlı 2.0 litre dört silindir motor, yeni ara soğutucusu, optimize edilmiş ECU ve Remus paslanmaz çelik spor egzoz ile donatılmış. Bu değişiklikler sayesinde, motor 300 beygir güç ve 470 Nm tork değerlerine ulaşmış.

Standart model 231 beygir güce ve 320 Nm tork’a sahip. Bu değerlerle 0-100 km/h bandını 6.1 saniyede tamamlayan Mini, fazladan 69 beygir güç ve 150 Nm tork üreten Manhart F300 ile bu hızlanmayı daha kısa sürede tamamlayacağı kesin.

Manhart Mini F300’ün karbon fiber spoylere ve ayarlanabilir KW coil-over süspansiyona sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.

 

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu