Haberler

Mansory’den 730 HP’lik Mercedes-AMG GT S




Mansory, Mercedes-AMG GT’yi Cenevre Otomobil Fuarı’için modifiye etti.

Agresif bir gövde kiti, yeni ön tampon eki, genişletilmiş yan marşpiyeller, genişletilmiş çamurluklar ve difüzörlü sportif arka tampon modifiye operasyonunda yapılanların sadece bir kısmını oluşturuyor. Listenin devamında ise havalandırmalı karbon fiber motor kaputu, otomobilin vahşi görünümüne büyük katkı sağlayan arka spoiler ve 21 inçlik hafifletilmiş alaşım jantlar yer alıyor.

Tasarım değişiklikleri kabinde de devam ediyor. Karbon fiber spor koltuklar, kırmızı karbon fiber trim parçaları ve “karbon kumaş” paspaslara sahip modelde ayrıca alüminyum pedallar, aydınlatmalı marşpiyel çıtaları ve premium deri döşemeye yer verilmiş.

Kaputun altında yer alan 4.0 litrelik biturbo V8 ise motora daha çok hava alacak yeni bir hava filtresi ve paslanmaz spor egzoz sistemi ile yenilenmiş. En önemli değişiklik ise boyutu büyütülen turbolar. Aracın ECU sistemi üzerinde uzun mesai harcayan modifiye şirketi gücü 730 HP’ye çıkarmayı başarmış. Yapılan aerodinamik geliştirmeler ve performans iyileştirmeleri sayesinde 0-100 km/h (0-62 mph) hızlanma süresi 3.4 saniye kısaltılmış ve maksimum hız 330 km/h’ye (205 mph) çıkarılmış.

Karşılaştırma açısından belirtmemiz gerekirse, standart Mercedes-AMG GT S, 510 HP maksimum güce sahip. 0-100 km/h (0-62 mph) hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlayan standart modelin maksimum hızı 310 km/h (193 mph).

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu