Haberler

Mazda ve Tomorrowland’den Yetenek Avı




Araçlarında her zaman eşsiz bir deneyim yaratmak için çalışan Mazda “Mazda Drives The Sound Of Tomorrow” kampanyasını bugün resmi olarak başlattı. Kampanyanın öne çıkan noktası ise gerçekleştirilecek özel DJ yarışması.

Dans müziğinde geleceğin yıldızlarını ortaya çıkarabilecek “ The Mazda Sound of Tomorrow DJ Yarışması”, bugün Barselona’daki Mazda Space’de yapılan bir basın toplantısında duyuruldu. Mazda ayrıca özel otomotiv ortağı olarak Tomorrowland 2016’ya tekrar destek olacağını belirtti. Tomorrowland, dünyanın en büyük müzik festivallerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Avrupa’nın dört bir yanından yarışmaya katılmak isteyen sanatçılar, 15-30 dakikalık mikslerini 25 Mart ve 1 Mayıs tarihleri arasında (‪#‎MazdaSounds‬etiketiyle) müzik yayını sitesi ve sosyal medya platformu Mixcloud’a yükleyebilecek. (www.mixcloud.com/competitions/mazdasounds/) Çalma, tekrar paylaşılma ve favoriye ekleme sayılarının yanı sıra yetenek ve yaratıcılığı da içeren kriterlere göre 50 çalışmalık bir kısa liste oluşturulacak. Tomorrowland ve Mazda’nın temsilcileri ile Belçikalı Lost Frequencies gibi DJlerin de yer alacağı yarışma jürisi, 11 Haziran tarihinde Mazda Space’de yapılacak #MazdaSounds Canlı Performansa katılacak 20 finalisti belirleyecek. En beğenilen altı DJ, Tomorrowland 2016’da “Mazda Sound Of Tomorrow Island”daki sahnede 60’ar dakikalık performans sergileme imkanına ulaşacak.

Lost Frequencies adıyla tanınan Felix De Laet, “Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow” kampanyasında firmanın marka elçisi olacak. Dans müziği sahnesinde yenilikçi yönüyle tanınan ve saygı duyulan Lost Frequencies, geçtiğimiz iki yıl içinde iki büyük küresel hit üretti. De Laet, DJ yarışmasının katılımcılarını değerlendirmesinin yanı sıra, Haziran ayı finalistlerine de akıl hocalığı yapacak.

Açık fikirlilik ve öngörülü bakış açısının yanı sıra Mazda ve Tomorrowland, otomobilleri ve etkinliklerinde insanların yaşadıkları deneyimleri geliştirme, hayatlarını saran ve zenginleştiren bir ortam sağlama konusunda sürekli bir inovasyon sunma tutkusunu da paylaşıyor. Aynısı, heyecan ve mutluluk veren deneyimler için tasarım ile teknolojiyi birleştiren Mazda otomobilleri ile hayatın farklı uçlarında bulunanları birbirine bağlayan olumlu bir değişim forumu olarak tasarlanan Mazda Space için de geçerli. Tomorrowland de sıradanlığın ötesine geçen yaşam tarzlarını ve duyguları simgeliyor. İlk defa 2005 yılında düzenlenen, her zaman yeni anlamlar ve fikirler arayan festival, dünyanın en önemli müzik etkinliklerinden birisi (ve son dört yılda Uluslararası Dans Müziği Ödülleri’nin en iyi müzik etkinliği) haline geldi. Tomorrowland 2016, “Hayat İksiri” sloganıyla Belçika’nın Boom şehrinde 22-24 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Bu yılın biletleri neredeyse piyasaya sürüldüğü anda tükendi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu