Haberler

Michelin ile hayalleriniz gerçek oluyor




Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin tarafından üretilen BFGoodrich®, “Good Project” projesi ile yeni internet sitesi www.bfgoodrich.com’un açılışını gerçekleştiriyor. Türkiye’nin de dahil olduğu Good Project projesi kapsamında, bugüne dek mali imkânsızlıklar nedeniyle hayallerini gerçekleştirememiş otomobil tutkunlarının projelerini finanse edecek.

Lastik devi Michelin tarafından üretilen BFGoodrich® lastiklerinin yeni internet sitesi 3 Mart 2016 tarihinde yayına girdi. BFGoodrich® bu vesileyle “Good Project” projesini gerçekleştirmek isteyen otomobil sevdalılarının hayallerini hayata geçiriyor.

Good Project’e Türk otomobil sevdalıları da dahil

2016 yılı boyunca bütün Avrupa’da gerçekleştirilecek elemeler ile çöl rallisine katılmak, eski bir otomobil yenilemek gibi hayallerini hayata geçirmek isteyen 10 projeye donanım, lojistik ve finansman desteği sağlanacak. Türkiye’den de projeye katılmak isteyen girişimcilerin hayalleri bekleniyor!

Adaylar internet sitesinden başvurabilecek

Elemelere katılmak isteyen adaylar, 3 Mart tarihinden itibarenwww.bfgoodrich.com/goodproject internet sitesi üzerinden adaylık başvurusunda bulunabiliyor. BFGoodrich uzmanlarından oluşan jüri, 2016 yılsonuna kadar 10 projeyi destekleyecek.

Seçilen adaylar BFGoodrich® markasının elçileri olacak ve projelerinin hayata geçirilişine ilişkin her bir aşamaya ait yazıları, filmleri ve fotoğrafları markanın Facebook sayfası www.facebook.com/BFGoodrichEurope ve internet sitesi www.bfgoodrich.com/goodproject üzerinden paylaşacaklar.

Maceracıların bu projeler sonucunda ortaya çıkacak olan hikayeleriwww.bfgoodrich.com/goodproject sayfasından da yayınlanacak.

Adayların projeleriyle başvurmadan önce aşağıdaki kriterlere uygun olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.

İyi derecede İngilizce konuşmak: BFGoodrich®’in araç lastikleri gamına ilişkin bilgileri ve Avrupa çapındaki “tutkunların” maceralarını paylaştığı Facebook sayfası ve İnternet sitesi yalnızca İngilizce hazırlanıyor.
Markanın değerlerine uygun hareket etmek ve bu değerleri paylaşmak: Keyif, yardımseverlik, mücadeleyi ve çaba göstermeyi sevmek, kendini aşmak, tutku ve maceracı bir ruha sahip olmak
Bu zengin tecrübeleri olabildiğince geniş bir kitleyle paylaşabilmek için en az 500 takipçisi olan bir Facebook sayfasıyla, sosyal ağlar üzerinde aktif olmak ve takip edilmek
Yalnızca BFGoodrich® lastikleri ile donatılmış olmak!

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu