Haberler

Michelle Rodriguez ve Jaguar F-Type SVR




Jaguar, 322 km/h’lık son süratiyle ürettikleri en hızlı seri üretim otomobil olan F-Type SVR’ı Michelle Rodriguez ile buluşturdu. Otomobilin yeteneklerini sergilemek için seçilen Rodriguez aynı zamanda kişisel hız rekorunu kırmış oldu.

Birden çok Hızlı ve Öfkeli filminde rol almış olan oyuncu bu denemeye kadar ulaştığı en yüksek hızın 225 km/h olduğunu söyledi. F-Type SVR, yolcu koltuğunda oturan profesyonel bir sürücü ile beraber, Rodriguez’in ellerinde Nevada Çölü’nde 324 km/h hıza ulaştı. “Profesyonel bir sürücü olmadan aynı şeyi bir daha yapmam zor.” diyen Rodriguez bu hıza ilk defa çıktığını ve bunun mükemmel hissettirdiğini söyledi.

F-Type hakkında bilgi vermek gerekirse; F-Type R’da olduğu gibi 5.0 litrelik süperşarjlı bir V-8 motora sahip ama SVR sahip olduğu modifikasyonlar sayesinde 575 hp ve 700 Nm tork değerlerini üretmekte. Daha hafif titanyum bir egzoz sistemine, ön tamponda daha büyük hava girişlerine ve süperşarj için geliştirilmiş soğutma sistemine sahip olan otomobil 0-100’ü ise 3.5 saniyede tamamlamakta.

https://www.youtube.com/watch?v=Sa_wgGpPjWw

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Tamam bu kadın güzel değil ama karizması seksilik katıyor resmen hastasıyız ailecek evet.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu