Haberler

Nissan GT-R çırılçıplak kaldı




Son günlerde yeni bir makyaj operasyonu geçiren Nissan GT-R’ın üstü açılabilir versiyonunun nasıl olabileceğini hayal eden X-Tomi Design adlı tasarımcı, sportif Japon otomobilini üstü açık bir şekilde tasarladı.

Üstü açık bir GT-R hiçbir zaman Nissan’ın planları arasında olmadı, muhtemelen gelecekte de olmayacak. Yine de, bu tasarım Nissan GT-R’ın üstü açılabilir versiyonunun nasıl gözükebileceği hakkında birkaç fikir edinmemize olanak sağlıyor. Üstü açılabilir GT-R hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Nissan firması böyle bir işe girişmeli mi? Görüşlerinizi yorum kısmında belirtirseniz bizleri mutlu edersiniz.

Makyajlanan GT-R hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız birkaç gün önce yazılmış detaylı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. GT-R benim için en özel araçlardan biri ve üstü açık bir GT-R görmek hiç hoşuma gitmezdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu