FeaturedHaberler

Nissan GT-R makyajlandı




Nissan, 2007 yılında tanıttıktan sonra süper spor otomobiller sınıfında “ikon” haline gelen modeli GT-R’ı, makyaj operasyonundan geçirdi.

Yüksek hızlarda daha stabil olması için yeniden revize edilen 2017 GT-R, önden bakıldığında; V şekilli ızgaraya sahip yeni tamponla, daha büyük hava yarıklarıyla, iç yapısı değişen ön farlarıyla ve yeni tasarımlı motor kaputuyla hemen farkını ortaya koyuyor. 

Premium seçeneğinde yeni titanyum egzoz sistemiyle donatılan GT-R’ın renk skalasına da ufak dokunuşlar yapan Nissan, Blaze Metallic olarak adlandırdığı turuncu rengiyle oldukça ilgi çekici bir kombinasyona imzasını atmış.

İç mekana geçtiğimizde makyaj operasyonunun etkileri hemen kendini belli ediyor. Çok ağır ve hafif bir makyajdan kaçınan Nissan, klima kontrollerinin bulunduğu bölümü revize edip deriyle kaplanan ön konsolla birlikte 8 inç ekrana sahip yeni bilgi-eğlence sistemini tercih etmiş. Daha konforlu koltukların kullanıldığı 2017 GT-R’da, kulakçıklarla vites değiştirme fırsatı veren yeni bir direksiyon kullanılırken; istenmeyen sesleri önlemeye yarayan “Aktif Gürültü Giderme” sistemi, akustik camlar ve özel izolasyon sayesinde sportifliğin yanında konfor seviyesinde de ciddi oranda artış sağlanmış.

Kaputunun altında, gücü 20 BG arttırılarak 565 BG’e yükseltilen 3.8 V6 motoru kullanmaya devam edecek olan 2017 GT-R’ın satış fiyatıyla alakalı henüz net bir bilgi bulunmazken, modelin bu yaz satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Makyaj çok yerinde oldu nsx’in tanıtımının yaklaştığı şu günlerde gtr için.
    Yalnız koltuk yan desteklerindeki kırışıklık tasarımla ilgili mi(kafa karıştırıcı olmuş eğer öyleyse) , yoksa işçilik defosu mu ?? çok göze batmakta bu haliyle.

  2. Abi ic mekana bayıldım. Sportiflikten uzak ama arabanın kendisi sportiflik abidesi.

  3. Araba değil seks objesi resmen. Kardeşi Veyron’u tokatlıyordu bu da Chiron’u tokatlar artık. Adamlar o kadar iyi yapmışlar ki daha iyisini yapmak kolay olmuyor demek ki. Fanatiklik mi dersiniz ne derseniz deyin arkadaş. Bugatti, Corvette, Ferrari, Lamborghini, Porsche bu aracın yanında gerçekten çok sönük duruyor. GTR gibi duran spor araba görmedim. Makyajlanmış çok daha güzel olmuş

  4. Ferrari adıyla zaten her yerde cevabı verir ki. Bi ortamda Nissan’ım var demekle Ferrari’m var demek arasında çok fark var. Ben Ferrari’ye o kadar para vermem GTR alırım o ayrı 🙂 Yine de Ferrari ile daha fazla hatun tavlayabileceğin gerçek. Dünya seks üzerinde döner.

  5. Bu araba hız konusunda Ferrari ile McLaren ile Porsche ile yarışır fakat iş prestije gelince sükse yapmaya gelince çok geride kalıyor. Seat’ın “Cupra” da yaptığı gibi Nissan da “GT-R” bir marka yapmalı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu