Haberler

Porsche 911 GT2 RS yakalandı




Merakla beklenen Porsche 911 GT2 RS modeli kış testleri devam ederken yakalandı.

911 Turbo modelinin gelişmiş ve agresif versiyonu olan GT2 prototipinde mavi renk kullanılırken kaput kısmında ise siyah renk tercih edilmiş. Aracın arka tarafına ilerlediğimizde ise ayarlanabilir arka kanat, modifiye arka tampon ve 4 adet spor model egzoz sistemiyle karşılaşıyoruz. Değişiklikler nispeten küçük gibi dursa da, ağırlık tasarruflu bileşenler kullanılarak aracın hafifletilmesi ve agresif aerodinamik dış görünüme sahip olması bekleniyor.

Porsche, model hakkındaki bilgileri sır gibi saklamaya devam etmesine rağmen modelin 3.8 litrelik 6 silindirli çift turbo moturundan 700 beygire yakın güç elde etmesi bekleniyor. Yeni modelin yapabileceklerini daha iyi anlamak için eski modelin değerlerine bakmak yeterli olacaktır. 911 Turbo S 580 beygir gücü ile 0’dan 100 km/s sürate 2.8 saniyede ulaşırken, maksimum sürati ise 330 km/s’dir.

Modelin düz vitesle gelip gelmeyeceği hala belirsizliğini koruyor fakat söylentiler PDK şanzımanın kullanılacağını işaret ediyor. Her şeye rağmen 911 GT2 modeli arkadan çekiş olmaya devam edecek.

Porsche 911 GT2’nin gelecek yılın sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu