Haberler

Porsche Panamera Shooting Brake kamera önünde!




İkinci jenerasyon Porsche Panamera casus fotoğraflardan görüleceği gibi kesinlikle daha objektif ve çekici stiliyle gözler önüne gelecek. Bu konsept montaj için hazır olmamasına rağmen, ikinci nesil Porsche Panamera zarif arka kısım ve geniş bagaj kısmı ile harmanlanmış bir gövde beraberinde ortaya çıkacak.

Casus fotoğraflar bize Paramera Shooting Brake’in (henüz resmileşmedi) selefine göre farklı tavan çizgilerinin olacağını gösteriyor ve adı geçen henüz resmileşmemiş konseptin etkili olacağını düşünüyoruz.

Fotoğraflarda aracın iç kısmı gözükmese de standart bir 2017 Panamera ile aynı olabilir. Bir kaç paketle beraber gelecek olan Panamera’da, hava kanalları arasına yerleştirilmiş kapasitif dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi mevcut. Ayrıca Panamera S E-Hybrid prototipinde görüldüğü gibi tamamen dijital gösterge paneli de mevcut donanımlar arasında.

MSB platformu üzerine kurulan yeni Panamera, ağırlık azaltma çalışmaları sayesinde yaklaşık 90 kg standart modelden daha hafif. Yeni güçlendirilmiş V6 ve V8 turbo motorlarla gelecek olan Panamera’da, Audi SQ7’de olduğu gibi E-Turbo teknolojisini görmeyi umuyoruz.

Standart Panamera bu yılın sonunda gün yüzüne çıkması bekleniyor fakat kardeşi Shooting Brake 2017’nin ikinci yarısından önce sahneye çıkmayacak gibi.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu