Haberler

RAM’dan yeni bir pick-up gelebilir




Jeep ve Ram firmalarının başkanı olan Mike Manley, Detroit News’teki röportajında yeni bir pick-up modelinin sinyalini verdi; “ABD’de giriş seviyesi pick-up segmentinde boşluk olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle bir model pazarda yaygınlaşırsa büyük kâr elde edebilir.”.

FCA’nın Jeep’e pick-up tabanlı bir model sunması beklendiğinden dolayı, Manley yaptığı bu açıklama akıllara, Fiat’ın brezilyada yeni üretmeye başladığı pick-up modeli olan Toro’yu getiriyor. Yüksek ihtimalle Fiat Doblo’da da olduğu gibi Toro modeli de Ram markası adı altında başka ülkelere satılabilir.

Manley açıklamaların devamında ise; “Ram markası Afrika, Ortadoğu ve Latin Amerika’da çok iyi tanınmaktadır bundan dolayı giriş seviyesi pick-up uluslararası alanda yüksek satış adetlerine ulaşabilir.” diye ekledi.

Bu konu hakkında resmi açıklama maalesef bulunmamakta. İlerleyen tarihlerde netleşeceğini umuyoruz.

Burak Göktaş

1996 yılında sıcak bir Haziran günü Bursa'da açtım gözlerimi ilk kez. Babadan oğluna geçen bir otomobil tutkusuydu benimkisi ve katlanarak geldi bu güne kadar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. fiat fullback yerine türkiyeye getirilmesi gereken bi arabaydı.bu kararı çok yanlış oldu

  2. Toro ülkemize gelse Fullback’den daha iyi iş yapar. Toro Fiat’ın “Hummer”ı gibi duruyor mübarek. Fullback neresi! Toro neresi! Fullback ile Toro arasında dağlar kadar fark var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu