Haberler

SEAT Leon’da Mart ayına özel avantajlı fiyatlar




Otomotiv Distribütörleri Derneği verilerine göre 2015 yılında Türkiye’de bulunduğu segmentte en çok tercih edilen 3 otomobil modelinden biri olan SEAT Leon 58 bin 700 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor.

SEAT’ın başarılı model ailelerinden olan, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri ve yenilikçi teknolojisiyle öne çıkıyor. Leon, Otomobil Distribütörleri Derneği’nin 2015 Ocak-Aralık binek otomobil satış adetlerine göre C Hatchback segmentinde Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 otomobili arasında yer alan SEAT Leon’un Style donanıma sahip 1.2 TSI 110 HP versiyonu, 58 bin 700 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor.

Leon 1.4 EcoTSI ACT ile verimli kullanım

Ailenin verimli ve performanslı üyelerinden olan Aktif Silindir Teknolojisi’ne sahip 150 HP Leon 1.4 EcoTSI ACT FR de 73 bin 500 TL başlayan fiyatlarla sunuluyor. 4 silindire sahip 1.4 litre hacimli TSI motor ve DSG şanzıman ile de birlikte sunulan ACT motor, sürüş sırasında aracın hızı saatte 130 kilometre altında, motor devri 1.250 ile 4 bin d/d arasında devreye giriyor. ACT teknolojisi, bu durumda 4 silindirin, ikisini kapatarak, aracın 2 silindirle yol almasını sağlıyor.

Mart ayına özel kampanya dahilinde Leon 1.4 150 HP EcoTSI ACT manuel ve DSG modelleri anahtar teslim fiyatlarında 1000 TL’ye varan tavsiye edilen indirimle alınabiliyor.

Start/Stop sistemi ve fren geri kazanım sistemi ile donatılan Leon 1.4 EcoTSI ACT 150 HP, 100 kilometrede ortalama 4.9 litre yakıt tüketiyor. Bu değerleriyle dizel versiyonuyla karşılaştırılabilecek yakıt verimliliğe sahip Leon 1.4 EcoTSI ACT 150 HP, performansıyla da öne çıkıyor. Araç, 0’dan 100 kilometre hıza 8 saniyede ulaşabilirken, saatte azami 215 kilometreye çıkabiliyor.

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu