Haberler

Tamamen elektrikli supercar geliyor!




Kaliforniyalı VRS firması, Agito ismini verdiği konseptini duyurdu.

26 Nisan’da Beijing Motor Fuarı’nda tanıtılması planlanan, anlamı Latince’de “Hareket ediyorum (I move)” olan Agito; “otomotiv aerodinamiklerinde devrim” olarak nitelendiriliyor. Araç hakkında fazla bir bilgi vermeyen VRS, Agito’nun üretime hazır ve tamamen elektrikli olacağını onayladı.

Yayınlanan fotoğrafta pek bir şey belli olmasa da Agito, yuvarlak LED farlarıyla ve alçak tavanıyla oldukça sportif görünüyor.

Aracın tasarımının bir takım genç ve yetenekli tasarımcılar tarafından yapıldığı söylense de henüz ortada bir isim yok. İnternette oldukça ünlü olan bu tasarımcıların bizzat şirketin CEO’su Robert L. Laird’e başvurduğu söyleniyor.

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Agito’nun 2017 ortalarında üretime geçmesi bekleniyor. Hakkında pek bir bilgi olmayan VRS firması ise Çinli işadamları tarafından finanse ediliyor.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu