Haberler

McLaren, 570GT’yi tanıttı




McLaren Sport serisi, yeni 570GT modelini Cenevre Fuarı’nda tanıttı. Şirket bu yeni aracıyla sport serisi çatısı altında büyümeye devam ediyor.

Şimdiye kadarki en güncel lüks araç olan 570GT modeli, 570S Couple modelinin ayak izlerini takip ediyor. Bu model, panoromik cam tavan, büyük arka spoiler ve Pirelli P zero lastikler ile geliyor. Bunların hepsi bir puzzle parçaları gibi, birleşince ortaya bütün gücünü rafine bir  şekilde kullanan bir canavar ortaya çıkıyor.

Aracın iç kısmına geçtiğimizde ise bizi farkedilir derecede premium bir hava karşılıyor. Deri döşemeler, sekiz farklı şekilde ayarlanabilir koltuklar, 8 hoparlörlü ses sistemi, güncellenen çift bölge klima sistemi ve daha niceleri.

Aracın kaputunun altına baktığımızda ise turbo beslemeli 3.8 litrelik 570 beygir güce ve 443 nm torka sahip bir v8 motorla karşılaşıyoruz. Bu motora 7 kademeli seamless vites eşlik ediyor. 0 – 100 km hıza 3.4 saniyede çıkabilen bu aracın son ulaştığı sürat ise saatte 330 km.

 

semih tasbas

Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okuyorum. Arabalara merakım ilkokulda arabaları beyaz kağıda çizerek başladı ve bu günlere kadar geldi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu