FeaturedHaberler

Tesla Model 3 geliyor




Tesla; Model 3’ü, 31 Mart’ta Kaliforniya’da düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtacak.

Tanıtılacağı günde, 1,000 Dolar depozito ile araçların ön satışını yapacak olan Tesla, internet üzerinden siparişleri almaya ise 1 Nisan’da başlayacak. Alınan siparişlerinin 2017 sonunda teslim edilmesi bekleniyor.

Vergiler hariç Amerika fiyatının 35,000 Dolar olması beklenen aracın menzilinin Model X ve Model S’den daha az, 420 km civarında olacağı düşünülüyor. Şimdilik sadece sedan olarak üretilecek olan Model 3’ün ilerleyen zamanlarda crossover versiyonu da yapılabilir.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Vergiler hariç değil “vergi teşviki” dahil olmadan $35k. Yani araç daha ucuz olacak elektrikli olduğu için devlet teşvik yapıyor.

    1. Tesla model S tende vergi alınmıyordu güya bildiğim kadarıyla ancak fiyatına bir göz atın derim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu