FeaturedVideolarVLOG

VLOG | Hyundai Elantra Lansmanı




56.590 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni Elantra, bakalım Türkiye pazarında istediği başarıya kavuşabilecek mi?

İlgili Makaleler

23 Yorum

  1. i30 da direksiyon dışında olmayan sport modun olması güzel de acaba eco mod bu sefer gerçekten eco mod mu 🙂

  2. Bende lansman diyince ufakta olsa bi test sürüşü bekliyordum, assan ucuza kaçmış anlaşılan (bu kadar inceleme bayide de yapılır), yine de nisanın başında teste verecek olmaları iyi. Ayrıca video da müthiş olmuş,tebrikler 🙂

  3. Test sürüşü olmasada güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim ayrıca doğan kabak’ın ekipte olması güzel gerçekten

  4. Kesinlikle hyundaı seven değilim aksine alman hayranıyım fakat bu araba olmuş abi. Hele ki fiyatının böyle olması ki lansmandaki araç otomatik 1.6 dizel ve full donanımlı olup 85 90 denilmesi beni cezbetti. Ayrıca Aileye yeni katılan Doğan bey’de ki o efsaneyi görünce kanım ısındı yemin ederim.

  5. Benimde içinde bulunduğum değerli takipçiler, bir efsanenin doğuşuna şahit oluyoruz. Yıllardır takip ettiğim bir sitenin bu noktaya gelmesi ayrı bir mutluluk. Araba güzel, çekimler fena buram buram kalite kokuyor.

  6. video müthiş olmuş. araba eskisinden baya güzel görünüyor. testini bekliyoruz en kısa zamanda.

  7. 1:39 kesinlikle Leon 😀 Arkada havalandırma kanalı bulunmaması dışında iç mekanda hiçbir eksi yok bence.Konfor ve yalıtım açısından fena değilse çok çok iyi satar iç ve dış tasarım fiyat olsun garantisi olsun 136 hp ve 320 nm lik az yakan çok kaçan motoru olsun çift kavrama dct şanzumanı olsun çok satmasına sebep olacak şeyler. Çekimler ve kurguda Buğra abi kalitesini yine konuşturmuş. Bu videodan sonra 5 doz The Makina almam gerek.

  8. Orta konsol seat leon’daki tasarmı çok andırıyor.Ön tasarımı ben çok beğenemedim.Arka bölüm stoplarla birlikte güzel görünüyor.Genel tasarım olarak keşke tusonla benzerlikler daha fazla olsaymış,çünkü tasarım olarak hakikaten tuson çok güzel bir otomobil hem kendi sınıfında hemde hyundailerin arasında.Video kalitesi hissedilir derecede iyi bir seviyeye gelmiş.Emeği geçen herkese tebrikler.

  9. Video süresi biraz kısa ama gayet başarılı BAJAJ ve EGEA testlerini merakla bekliyoruz..
    Emeğinize sağlık…

  10. Doğan abiyi okul çıkışı mevzulara çağırsak gelir mi? 😀 Öyle bi tip var 😀 😀

  11. Hadi bütün kurallara uyuyormuş gibi geçinen elinde kameralı amcalar yorumu yapayım “yaya geçidine konur mu o motor” şaka şaka konucaksada doğan reyisin makinası konsun tabi 😀 bende diğer arkadaşlar gibi yıllardır takip eden biri olarak bu büyük ve güzel değişim için hepinize teşekkür ederim çok emek harcıyorsunuz inşallah bütün emeklerinizin karşılığını en iyi şekilde alırsınız türkiyede ilkleri yapıp bizede ilkleri yaşatıyorsunuz sonsuz teşekkürler
    (Buğra başgan senin çekimlerede ayrıca tavım bilesin 1 numarasın kurgu ve çekimde kameranın şarjı makinalarının benzini seninde ömrün uzun olur inşallahhhh)

    1. İki tane araba vardı orda aralarına attım motoru:) sonra arabalar gidince mokor kalmış öyle:)

  12. Emeginize sağlık kalite tırmanıyor 😉 gaziantep bayide ben test ettim aracı hızlanması ve vites geçişleri cok iyi ama yalıtım vs rafinelik konusunda biraz zayıf. Fiyat için ödün verdiği yerleri anlayabiliyosunuz. Bu boyut araçta park sensoru bekliyo insan. Garanti olayı biraz farklı üç secenek sunuluyo yili azaltıp km yükseltebiliyosunuz 3-5-7 yıl olabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu